Margje Braam

Mijn naam is Margje Braam, 26 jaar en woon in het prachtige Nijmegen samen met mijn lieve hond Moos. Naast mijn werk als fotograaf en data consultant breng ik de tijd graag door bij mijn paard Elcid. Ik word blij van dieren, én van beeld maken. Dat is voor mij de beste combinatie! 

Als je mij als fotograaf inhuurt, kan je erop vertrouwen dat je samenwerkt met iemand die een brede schaal aan vaardigheden en ervaring heeft opgebouwd door de jaren heen. Ik heb in het verleden drie studie’s afgerond, namelijk: Grafisch Vormgeven, Technische Fotografie op de Fotoacademie Amsterdam en Business-IT. Dankzij mijn opleidingen heb ik uitgebreide kennis opgedaan over de technische en creatieve aspecten van fotografie, en kan ik deze kennis toepassen in mijn werk.

Als je op zoek bent naar iemand die een passie heeft voor paarden (fashion)fotografie en design, en in staat is om de wensen van haar klanten te vertalen naar unieke en onderscheidende beelden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Of je nu een particulier bent die graag mooie herinneringen vastlegt of een bedrijf dat op zoek is naar professionele fotografie, ik kan jou helpen bij het realiseren van je doelen en wensen.