Mijn naam is Margje Braam en ik woon in Oosterhout Gelderland. Fotografie is mijn passie die uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf “Margje Braam Fotografie”. Ik fotografeer voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Door mijn opleiding grafische vormgeving ben ik ook inzetbaar voor grafische doeleinden en kan ik mij goed inleven in de wensen van bedrijven. Naast de foto’s kan ik meedenken in de complete uiting die gewenst is. Ik studeer nu op de fotoacademie in Amsterdam en zit op de helft van mijn opleiding. Dit geeft mij veel energie en inspiratie.

Het is ook mogelijk om foto’s te laten maken voor commerciële doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s voor op een website of voor in een magazine/social media voor reclamemateriaal. Ik heb een aantal publicaties gemaakt voor bedrijven. Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u altijd een offerte aanvragen.

Perfecte kwaliteit is voor mij een must. Om dit te bereiken werk ik alleen met professionele apparatuur. Mijn perfectionistische aard zorgt ervoor dat ik niet snel tevreden ben. U mag van mij dan ook de allermooiste foto’s verwachten. Samenwerken is belangrijk, wij bepalen samen wat het doel wordt van de foto. Het is een co-creatie van ons samen, zodat we beide gelukkig zijn met het resultaat.